bezorgservice Prima

Prima Bezorgservice

Benieuwd naar de Prima bezorgservice? Op deze website proberen wij een actueel beeld te schetsen. Online boodschappen doen, en het aan huis bezorgen van de boodschappen wordt alsmaar populairder. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Hoe zit het nu met de bezorgservice van Prima? Lees hieronder meer. Let op: Online boodschappen doen en boodschappen aan huis laten bezorgen is volop in ontwikkeling. Deze informatie is mogelijk niet actueel. Surf naar de website www.prima.be voor een actueel overzicht. Zoek op je postcode (bijvoorbeeld 3500ZE of 1000FP) en ontdek of de gratis Prima bezorgservice al rondrijdt en of deze ook in jouw omgeving actief is. Nieuwsgierig welke bezorgdiensten verder in jouw woonplaats bezorgen? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek maar eens op Kwaremont of Waardhuizen, en je vindt de bezorgdiensten. Het pluspunt van shoppen bij de online supermarkt is dat de keuze een stuk groter is dan de supermarkt in de buurt. Met behulp van de online super bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer supermarkten betekent spotgoedkope boodschappen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Granaatappel en ook Snackgroente. Duurdere boodschappen van bijv. TigerTiger en ook Sprite vind je vaak in de aanbieding online. Check dus meteen of de Prima bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Ook online beschikbaar: Alles over de Intermarche Bezorgservice

Boodschappen bezorgen Prima

Prima is een keten met veel winkels. Een grote variatie in het assortiment, veel voordeel, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar is dat genoeg? Boodschappen thuisbezorgen is een dienst waar alsmaar meer mensen ook naar kijken. En, wat is de status van (gratis) boodschappen bezorgen Prima? Consumenten houden niet van gedoe. Een drukke werkweek en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Het bezoeken van de supermarkt neemt veel tijd in beslag. In de auto heen en weer, de hele winkel afstruinen (waar moet ik zijn voor de Royal gala appel of Biologisch Spinazie?). En dan hebben we het nog niet gehad over de rij voor de kassa. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 33 minuten. Boodschappen laten thuisbezorgen door Prima zou dan ook ideaal zijn! Online boodschappen doen kost je vaak niet meer dan 14 minuten. Bekijk hierboven meteen wat de status is van de Prima bezorgservice. Brengt deze supermarkt de boodschappen bij jou thuis? Doe eens gek, en bestel je boodschappen eens via internet.

Hoe werkt online boodschappen doen en thuisbezorging?

  • Je bestelt alle boodschappen snel en eenvoudig met je smartphone of tablet.
  • Vervolgens kies je een bezorgmoment.
  • Woensdagmorgen om 8:30, donderdagmiddag om 17:00 of maandag in de avond om 20:00.
  • Er is altijd een geschikt moment.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso is vaak ook mogelijk.
  • Ga naar www.prima.be voor de laatste updates m.b.t. boodschappen bezorgen Prima

Pick-up Point Prima

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Door middel van een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Nieuwsgierig of er een Prima Pick-up point in jouw buurt is? Hierboven vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Prima Pick-up points. De afhaalpunten zijn vaak de (grotere) vestigingen en in de buurt van drukke wegen (O.a. naast de A13). Controleer meteen of er al een Prima pick-up-point in jouw omgeving is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle gekozen boodschappen (als bijv. BASIC Chicken soup en Zwan TV worst) zijn bij elkaar verzameld en staan al klaar. Het krat met boodschappen wordt in jouw wagen geplaatst. In minder dan 3 minuten rij je volgeladen weer weg. Kies zelf het afhaalmoment. De voordelen zijn enorm! Controleer dus direct of en welke Prima pick-up points er in jouw omgeving aanwezig zijn.