COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

bezorgservice Lidl

Lidl Bezorgservice

Nieuwsgierig naar de Lidl bezorgservice? Hier proberen wij een actueel beeld te schetsen. Online boodschappen doen, en de boodschappen bezorgservice is gigantisch aan het groeien. Veel supermarkten zijn onlangs begonnen met bezorgen, en in steeds meer dorpen en steden rijden de bezorgdiensten rond. Maar wat is de status van de bezorgservice van Lidl? Check de laatste update hieronder. Let wel: Online boodschappen doen en de boodschappen thuis laten bezorgen zit enorm in de lift. Deze informatie is mogelijk niet actueel. Open de website www.lid.nl om te zien of en waar er bezorgd wordt. Zoek op je postcode (bijvoorbeeld 7300DF of 8100AR) en lees direct of de gratis Lidl bezorgservice dienstdoet en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Meer weten over welke bezorgdiensten verder in jouw woonplaats bezorgen? Gebruik dan de zoekfunctie. Zoek bijv. op Lierop of Rognée, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het bijkomende voordeel van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan de supermarkt om de hoek. Dankzij het internet heb je veel keuze. Meer aanbieders nog goedkoper boodschappen doen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Vijgen en ook Kauwgom mint. Duurdere boodschappen van bijv. Boerinneke Marino en ook BK koop je online goedkoper! Controleer direct of de Lidl bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Ook online beschikbaar: Alles over de Nettorama Bezorgservice

Boodschappen bezorgen Lidl

Lidl is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een goed assortiment, sterke aanbiedingen, en het personeel is erg klantgericht. Maar volstaat dit? Boodschappen bezorgen is iets waar alsmaar meer boodschappers graag gebruik van maken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen bezorgen Lidl? Mensen hebben vaak maar weinig tijd. Een drukke carrière en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Het bezoeken van de supermarkt kost tijd en energie. In de auto (of fiets) op en neer, de hele winkel afstruinen (waar moet ik zijn voor de BASIC Bami Goreng of LTBD Panty 15 den 44-46 vienna?). Om nog maar te zwijgen over de kassarij. Boodschappen doen duurt al gauw 49 minuten. Boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl is dan een uitkomst! Online boodschappen doen kost je vaak nog geen 14 minuten. Helemaal bovenaan deze pagina zie je wat de status is van de Lidl bezorgservice. Komt de bezorgdienst ook bij jou? Doe eens gek, en bestel je boodschappen eens via internet.

Hoe maak ik gebruik van een boodschappen bezorgservice?

  • Je bestelt alle boodschappen snel en eenvoudig met je tablet, PC of smartphone.
  • Vervolgens kies je een aflevermoment.
  • Dinsdag op tijd, om 7:30, dinsdagmiddag om 12:30 of donderdagavond om 17:15.
  • Tegenwoordig kun je dit nauwkeurig aangeven.
  • Bij het gros van de bezorgservices betaal je veilig achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Surf naar www.lid.nl voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Lidl

Pick-up Point Lidl

Is aan huis bezorgen niks voor jou? Geen enkel probleem! Met behulp van een boodschappen afhaalpunt rij je zelf langs om de boodschappen op te halen. Nieuwsgierig of er een Lidl Pick-up point bij jou in de omgeving is? Aan het begin van de pagina vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Lidl Pick-up points. De afhaalpunten zijn doorgaans gevestigd in de supermarkten zelf en naast de snelweg (bijvoorbeeld naast de A73). Bekijk dus snel of er al een Lidl pick-up-point in jouw omgeving is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle gekozen boodschappen (als bijv. Unox Soep in zak Chinese tomatensoep en Etos Interdentale tandenstokers extra dun) zijn door de super bijeen verzameld en wachten op jouw komst. De complete order wordt keurig in jouw wagen gezet. Binnen 6 minuten kun je jouw weg weer vervolgen. Je beslist zelf wanneer je langskomt. De voordelen zijn enorm! Check nu meteen of en welke Lidl pick-up points er bij jou in de buurt geopend zijn.