COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

bezorgservice Jumbo

Jumbo Bezorgservice

Nieuwsgierig naar de Jumbo bezorgservice? Op deze website vind je de actuele bezorggebieden. Via internet boodschappen bestellen, en het thuisbezorgen van de boodschappen wordt steeds gangbaarder. Voor veel supers is boodschappen bezorgen niets nieuws meer, en het bezorggebied wordt steeds groter. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de bezorgservice van Jumbo? Bekijk de actuele status. Let wel: Via internet boodschappen doen en de boodschappen thuis laten bezorgen staat niet stil. Wellicht is de informatie niet helemaal correct. Open de website www.jumbo.com voor een actueel overzicht. Check je postcode (bijv. 9200RA / 6600JC) en kom erachter of de gratis Jumbo bezorgservice actief is en of deze ook in jouw omgeving actief is. Meer weten over welke online supermarkten langskomen in jouw dorp of stad? Via de zoekbalk navigeer je naar jouw eigen plaats. Zoek bijvoorbeeld op Kessel-Lo of Sommelsdijk, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het voordeel van shoppen bij de online supermarkt is dat je niet beperkt bent tot de supermarkt in de buurt. Met behulp van de online super heb je weer wat te kiezen! Meer supermarkten betekent spotgoedkope boodschappen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Diepvries vlees, vis en Jeneverbes. Producten van merken zoals Bofin en ook Movenpick bestel je online nog goedkoper! Controleer direct of de Jumbo bezorgservice al bij jou komt! Tip: lees nu ook alles over de Picnic Bezorgservice

Boodschappen bezorgen Jumbo

Jumbo is een keten met veel winkels. Een mooi assortiment, lage prijzen, en bijzonder aardig personeel. Maar volstaat dit? Boodschappen thuisbezorgen is een service waar steeds meer boodschappers dankbaar gebruik van maken. En, wat is de status van (gratis) boodschappen bezorgen Jumbo? Boodschappers willen de boodschappen snel in huis hebben. Een drukke werkweek en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Het bezoeken van de supermarkt neemt veel tijd in beslag. Heen- en terugrijden, het zoeken naar de juiste boodschappen (in welk schap staan de Biologisch Veldsla melange of Schär Pizza salami?). Ook staat er vaak een dikke rij voor de kassa. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 36 minuten. Boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen kost je vaak niet meer dan 17 minuten. Helemaal bovenaan deze pagina zie je ontwikkelingen met betrekking tot de Jumbo bezorgservice. Komt de bezorgdienst ook bij jou? Bestel je boodschappen dan gewoon eens online.

Hoe laat ik mijn boodschappen aan huis bezorgen?

  • Je bestelt alle boodschappen makkelijk en vlot met je tablet, PC of smartphone.
  • Vervolgens kies je een aflevermoment.
  • Donderdag op tijd, om 8:00, vrijdagmiddag om 13:00 of maandag in de avond om 18:15.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij veel bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso kan vaak ook gewoon.
  • Ga naar www.jumbo.com voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Jumbo

Pick-up Point Jumbo

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Ook dan zijn er mogelijkheden! Met behulp van een boodschappen afhaalpunt haal je de boodschappen gewoon zelf op. Benieuwd of er ook een Jumbo Pick-up point in jouw regio is? Op deze pagina vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Jumbo Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de winkels en naast de snelweg (bijvoorbeeld naast de A13). Controleer meteen of er al een Jumbo pick-up-point bij jou in de buurt is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle bestelde boodschappen (zoals Jus uitjes of Heinz Tomato ketchup) zijn bij elkaar gepakt en staan al klaar. Alles wordt netjes in de koffer gezet. Binnen 2 minuten zit je weer op de weg. Je beslist zelf wanneer je langskomt. De voordelen zijn enorm! Bekijk nu zelf of en welke Jumbo pick-up points er in jouw regio beschikbaar zijn.